Web Efficient devine Redouble.

Află mai multe!

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale.

Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul anului 2012 cu o echipă formată din numai două persoane. Efortul depus zi de zi și pasiunea pentru serviciile prestate au ajutat la creșterea agenției noastre ca număr de persoane, resurse, experiență și rezultate.

Din fiecare proiect, câteodată din greșeli, am învățat lucruri valoroase. Am acumulat experiența de care avem nevoie pentru a ne deosebi în mediul digital și, pas cu pas, ne-am dezvoltat livrând eficiență afacerilor online. Nu suntem doar o altă agenție de servicii web, suntem soluția pentru afacerea ta online.

Ce spun clientii despre noi

Echipă tânără, energie, entuziasm.. calități subliniate de un simț responsabil ridicat, dedicare și profesionalism.. această combinație mai rară, chiar speciala aș spune, am întălnit-o la Web Efficient.

Otilia Dan

Cristal Mariage

Îmi place Web Efficient pentru interacțiunea constanta de care dau dovadă. Vin în întâmpinare cu nenumărate idei până când produsul este exact ceea ce trebuie.

Costin Berbecaru

Rediber

Valorile după care ne
ghidăm activitatea

Valori Web Efficient - Încredere deplină

Încredere deplină

Considerăm că este datoria fiecărui membru al echipei noastre să dezvolte relații de încredere atât cu colegii săi, cât și cu clienții agenției noastre. Suntem conștienți că încrederea nu se pierde decât o dată” (Nicolae Iorga), motiv pentru care ne dorim ca fiecare interacțiune a echipei Web Efficient să genereze un cadru prielnic colaborărilor de lungă durată.

Valori Web Efficient - Know-how evolutiv

Know-how evolutiv

Competențele necesare performanței presupun adaptare constantă. În acest scop, în cadrul agenției noastre, încurajăm dezvoltarea profesională continuă. Suntem conectați 24/7 la cele mai fiabile surse primare din domeniu, iar fiecare membru al echipei poate sugera titluri pentru lărgirea bibliotecii interne.

Valori Web Efficient - Muncă de echipă

Muncă de echipă

“Întregul reprezintă mai mult decât suma părților componente” (Artistotel). Uniunea cunoștințelor și eforturilor membrilor echipei noastre generează rezultate cu mult superioare activităților prestate individual. Colaborarea noastră se dovedește a fi cu adevărat benefică atât membrilor, cât și proiectelor dezvoltate în cadrul Web Efficient.

Valori Web Efficient - Transparență totală

Transparență totală

Facilităm o comunicare deschisă și transparentă din primul moment al unei colaborări și până la sfârșitul acesteia. Spunem lucrurilor pe nume, fie ele bune sau rele, dar întotdeauna cu o atitudine pozitivă. Suntem convinși că doar într-un astfel de context se poate ajunge la rezultate favorabile pe termen lung.

Valori Web Efficient - Responsabilitate

Responsabilitate

În avantajul clienților, ne angajăm să protejăm toate datele la care avem acces prin implementarea de sisteme de stocare a informațiilor, cât și sisteme de protejare a parolelor și a folosirii acestora. În ce privește țara noastră, ne mândrim cu dorința împlinită de a ne plăti datoriile corect urmărind îndeaproape legalitatea acțiunilor noastre.

Valori Web Efficient - Eficiență

Eficiență

Astăzi suntem mai eficienți decât ieri, iar mâine vom depăși performanțele de acum. Urmărim acest deziderat monitorizând în mod continuu acțiunile, cât și rezultate noastre. Deși prețuim eficiența mai mult decât perfecționismul, ne bucurăm atunci când aceste două se îmbină elegant pentru a da rezultate maxime.

Magicieni ai eficienței online

Alexandru
Pașca

Backend Developer

logo Linkedin
Alexandru Pașca

Beniamin
Pere

Frontend Developer

logo Linkedin
Beniamin Pere

Ciprian
Lupșa

Frontend Developer

logo Linkedin
Ciprian Lupșa

Cristian
Iuga

Founder

logo Linkedin
Cristian Iuga

Daniel
Oala

Web Designer

logo Linkedin
Daniel Oală

Monica
Wagner

Specialist Marketing

logo Linkedin
Monica Wagner

Noemi
Ungur

Specialist Marketing

logo Linkedin
Noemi Ungur

Ruben
Chevereșan

Frontend Developer

logo Linkedin
Ruben Chevereșan

Teodora
Rohacs

Graphic Designer

logo Linkedin
Teodora Rohacs

Tu?

Vrei să ne cunoști mai bine?

Prenume

Nume

Telefon

Email

Sunteți robot?

Mesaj

Politica privind confidențialitatea datelor Politica cookies

© SC WEBEFF INTL SRL. Toate drepturile rezervate.