Web Efficient devine Redouble.

Află mai multe!

Într-un an, de la 0 la 340.000 vizite/lună

Provocare

Cum ar fi să oferi acces la toate cataloagele de interes pe un singur website? Aceasta a fost ideea persoanei din spatele Catalog AZ, iar, la modul sincer, noi nu am crezut în ea. Am fost totuși vulnerabili la pasiunea cu care ni se vorbea despre proiect și ne-am decis să facem tot ceea ce știm pentru a transforma această idee într-un business online.

image for section

Soluție

Site-ul Catalog AZ a fost lansat pe sfârșitul lunii februarie 2014. În acel moment, ne-am focalizat atenția asupra câtorva aspecte:

Conținut mai important decât ad-urile

Dacă site-ul avea să fie unul de interes pentru oameni, atunci trebuia să ofere conținut de calitate într-un mod ușor de vizualizat. Am căutat o soluție potrivită pentru generarea fiecărui catalog, iar design-ul avea să afișeze paginile scanate pe cea mai mare parte a paginii. În timp ce majoritatea competitorilor scoteau multiple ad-uri în evidență pentru profit, pagina Catalog AZ avea să fie extrem de simplă, focalizată pe dorința utilizatorilor.

Aspectele tehnice corect implementate

Motoarele de căutare urmau să fie vizitatorii noștri privilegiați. Pentru ele, am implementat diferite practici care să ofere informații suplimentare cu privire la conținutul fiecărei pagini. De asemenea, am investit într-un certificat de securitate, lucru mai rar întâlnit în perioada respectivă.

Canale social media folosite constant

De fapt, era vorba strict de Facebook. Cataloagele erau postate cu regularitate, iar proprietarul site-ului se asigura că vizitatorii dețin cele mai recente publicații ale diverselor fir

Sigur că pe parcursul timpului am adus îmbunătățiri și completări acestei strategii, dar în primul an după lansare, ideile prezentate mai sus au fost cele de interes maxim.

Rezultate

imagine rezultate imagine rezultate

Deși nu am crezut inițial în proiect, în luna Martie 2015, la un an de la lansarea acestuia, site-ul a înregistrat peste 344.000 de vizite. Este un rezultat care și astăzi ne dă un boost de încredere și de satisfacție.

Mai mult, vă putem spune că proiectul Catalog AZ poate fi găsit în 3 țări în acest moment, iar doar în România, target-ul de 580.000 vizitatori/lună nu mai prezintă interes de ceva vreme.

quote image

Mulțumită optimizărilor realizate de cei de la Web Efficient, site-urile mele ocupă poziții extraordinare pe prima pagină a motoarelor de căutare la nivel național, mult peste așteptările mele inițiale.

Cristian G.

Catalog AZ

Vrei să crești, vrem să te ajutăm.

Prenume

Nume

Telefon

Email

Sunteți robot?

Mesaj

Politica privind confidențialitatea datelor Politica cookies

© SC WEBEFF INTL SRL. Toate drepturile rezervate.