Poziționare globală după Microsoft si OWASP

Provocare

Continuum Security este o companie care activeaza in domeniul securitatii online. Unul din instrumentele oferite de ei este Irius Risk, instrumentul pe care l-au dezvoltat pentru modelarea riscurilor de securitate ale aplicatiilor. Dorinta celor de la Continuum Security era sa dobandeasca pozitii superioare la nivel global pentru diverse expresii de interes.

Soluție

Reorganizare structură internă

Îmbunătățire a marcajului pentru motoarele de căutare

Strategie pentru creșterea autorității generale a domeniului

Rezultate

După cum se poate observa în primul grafic, în urma monitorizării expresiilor de interes este prezentat avantajul general dobândit în urma colaborării noastre.

2,245:
continumsecurity.net

grafic rezultate

În cel de-al doilea grafic, se prezintă ascensiunea unei expresii individuale, și anume “threat modeling tool”. Dacă la începutul colaborării Continuum Security ocupă poziția 24, după câteva luni de optimizare, pagina instrumentului Irius Risk se poziționa în primele 3 rezultate la nivel global, în urma paginilor gestionate de Microsoft.

3: threat modeling tool

grafic rezultate
quote image

Echipa a studiat pagina noastră web și ne-a acordat consultanță în privința schimbărilor ce trebuiau realizate astfel încât să beneficiem de rezultate mai bune în căutările pe internet. Suntem extrem de satisfăcuți de recomandările, profesionalitatea și viteza lor de execuție.

Cristina Bentue

Continuum Security

Vrei să crești, vrem să te ajutăm.

Prenume

Nume

Telefon

Email

Sunteți robot?

Mesaj

© SC WEBEFF INTL SRL. Toate drepturile rezervate.