Web Efficient devine Redouble.

Află mai multe!

Poziționare globală după Microsoft si OWASP

Provocare

Continuum Security este o companie care activează în domeniul securității online. Unul din produsele oferite de ei este Irius Risk, instrumentul pe care l-au dezvoltat pentru modelarea riscurilor de securitate ale aplicațiilor. Dorința celor de la Continuum Security era sa dobândească poziții superioare la nivel global pentru diverse expresii de interes.

Soluție

Reorganizare structură internă

Organizarea site-ului aduce beneficii atât utilizatorilor, cât și motoarelor de căutare. Pentru prima categorie, paginile devin mult mai ușor de navigat, în timp ce roboții înțeleg mult mai bine structura logică a informațiilor prezentate. În cazul Continuum Security, am mutat informația despre cele două produse oferite în pagini individuale, urmărind creșterea lor pentru cuvinte cheie relevante.

Îmbunătățire a marcajului pentru motoarele de căutare

Deși optimizarea SEO este un serviciu cunoscut de multă vreme și care a generat interes în mod continuu, foarte multe pagini nu au implementate aspecte de bază ale comunicării cu crawlerele web. Proiectul în discuție nu a făcut excepție, iar noi ne-am asigurat că implementăm un marcaj corespunzător și cât mai clar pentru motoarele de căutare.

Strategie pentru creșterea autorității generale a domeniului

Odată ce on-page SEO a fost implementat corect, ne-am focalizat pe creșterea autorității domeniului deținut de clientul nostru, astfel încât să îmbunătățim vizibilitatea tuturor paginilor prin diferite tactici aplicate pe termen lung.

Rezultate

După cum se poate observa în primul grafic, în urma monitorizării expresiilor de interes este prezentat avantajul general dobândit în urma colaborării noastre.

2,245:
continuumsecurity.net

grafic rezultate

În cel de-al doilea grafic, se prezintă ascensiunea unei expresii individuale, și anume “threat modeling tool”. Dacă la începutul colaborării Continuum Security ocupă poziția 24, după câteva luni de optimizare, pagina instrumentului Irius Risk se poziționa în primele 3 rezultate la nivel global, în urma paginilor gestionate de Microsoft.

3: threat modeling tool

grafic rezultate
quote image

Echipa a studiat pagina noastră web și ne-a acordat consultanță în privința schimbărilor ce trebuiau realizate astfel încât să beneficiem de rezultate mai bune în căutările pe internet. Suntem extrem de satisfăcuți de recomandările, profesionalitatea și viteza lor de execuție.

Cristina Bentue

Continuum Security

Vrei să crești, vrem să te ajutăm.

Prenume

Nume

Telefon

Email

Sunteți robot?

Mesaj

Politica privind confidențialitatea datelor Politica cookies

© SC WEBEFF INTL SRL. Toate drepturile rezervate.