Web Efficient devine Redouble.

Află mai multe!

Crearea unui brand în domeniul telecomunicațiilor

Provocare

O firmă de telecomunicații locală dorește să ofere pieței spaniole o nouă soluție în materie de telecomunicații. Lăsând în urmă ideea tradițională de ”acces la internet”, acum experiența utilizatorului este în prim plan datorită tehnologiei de ultimă oră utilizate.

Procesul

Aspectul principal este importanța fibrei optice ca inovație în sectorul telecomunicațiilor. Pornind de la un concept vizual pentru ceea ce înseamnă internetul în ziua de astăzi, ne-am focalizat pe ideea de ”a distribui”, atât de utilizată în rețelele de socializare. Nu în ultimul rând, ne-am inspirat din imaginea unui cablu de fibră optică, compus din fibrele propriu zise

Logo Rediber

Internal reflection

icon rediber

Sharing

icon rediber

Optical fiber/Speed

icon rediber

Simbolul

Rezultatul este un logo compus din două fibre împletite, simbolizând o compatibilitate perfectă și o conexiune stabilă dar dinamică totodată.

Rediber Logo Symbol
icon rediber
icon rediber
icon rediber

Elemente adiționale

Aspectul dinamic se aplică și în cazul materialelor de print, acestea transmițând principiile companiei printr-un design simplu, actual și prietenos.

imagine elemente aditionale

Pagina web

Ideea prieteniei și a reciprocității este preluată de site-ul de prezentare al companiei. Atât tonul textelor, cât și ilustrațiile realizate exprimă la perfecțiune o atitudine deschisă față de vizitator.

imagine pagina web

Animații personalizate

Implementarea animațiilor și a efectelor speciale dau viață paginii, creând o senzație de armonie și echilibru. Vizitatorul beneficiază de o experiență optimă pe orice tip de dispozitiv

animatii rediber
imagine dispozitive
quote image

Îmi place Web Efficient pentru interacțiunea constanta de care dau dovadă. Vin în întâmpinare cu nenumărate idei până când produsul este exact ceea ce trebuie.

Costin Berbecaru

Rediber

Vrei să crești, vrem să te ajutăm.

Prenume

Nume

Telefon

Email

Sunteți robot?

Mesaj

Politica privind confidențialitatea datelor Politica cookies

© SC WEBEFF INTL SRL. Toate drepturile rezervate.