Web Efficient devine Redouble.

Află mai multe!

Consultanță și strategii pentru afaceri online

Dacă deții un business cu activitate în mediul virtual, în mod cert îți dorești colaborarea cu oameni capabili să te promoveze corect și eficient. În multe cazuri, vei întâlni persoane și agenții foarte bine pregătite în domeniul grafic sau tehnic, dar care nu construiesc în jurul planului tău și cu impact direct în obiectivele urmărite.

La Web Efficient, îți oferim consultanță în vederea lansării și optimizării afacerii tale online!

Contactează-ne

Sunteți robot?

Cu ce te putem ajuta

Captare cerințe

Modul în care definești cerințele va influența întreg procesul de dezvoltare și optimizare a unui proiect web sau mobile.

Cercetare piață online

Înțelegerea potențialului în diferite contexte va scoate la iveală cele mai profitabile investiții.

Strategie achiziție clienți

Definirea clienților, atât ca aspecte demografice, cât și ca și comportament, va focaliza toate eforturile depuse înspre ținte clare.

User experience (UX)

Îmbunătățirea modului în care utilizatorii percep proiectul tău va contribui atât la partea de achiziție, cât și la procentul de retenție

Optimizare rată de conversie (CRO)

Traficul generat de diferite canale de marketing este util, dar rata de conversie va decide profitul.

Arhitecturi și tehnologii web

Succesul ideilor bune stă în implementări excepționale, iar experiența tehnică joacă un rol important în acestea.

Îmi place Web Efficient pentru interacțiunea constanta de care dau dovadă. Vin în întâmpinare cu nenumărate idei până când produsul este exact ceea ce trebuie.

Costin Berbecaru

Rediber

Am apreciat atentia asupra business-ului meu in general, nu doar asupra proiectului in lucru, prin contributia cu idei pentru imbunatatirea promovarii si tot suportul primit in mod constant chiar si dupa finalizarea proiectului.

Otilia Dan

Cristal Mariage

De ce Web Efficient?

Prin feedback-ul primit din partea clienților noștri înțelegem că unul din motivele colaborării cu noi este valoarea adăugată prin consultanța oferită. Nu ne dorim să fim doar o altă agenție care să ofere design de calitate și nici una în care să optimizăm biții prin codul scris. Deși suntem capabili de ambele, accentul companiei noastre dorim să cadă asupra afacerilor clienților noștri și modul în care atât designul, cât și aspectele tehnice influențează pozitiv obiectivele urmărite. Considerăm că toate deciziile trebuie fundamentate pe statistici relevante împreună cu monitorizări și ajustări constante.

Vrei să crești, știm să te ajutăm.

Prenume

Nume

Telefon

Email

Sunteți robot?

Mesaj

Servicii conexe consultanta

Politica privind confidențialitatea datelor Politica cookies

© SC WEBEFF INTL SRL. Toate drepturile rezervate.